PIZZERIA STAR 3

Recentebeoordeling


4 sterren uit 620 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Star 3. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 1:51 Deze pizza was weer de pizza daarvoor was De bezorger was zoals altijd erg vriendelijk en erg beleefd.
18 sep 2022 om 9:03 Wat moet ik zeggen.. zucht... Lahydikom walakin akhir mra ana chri 3ndkom.
14 sep 2022 om 10:43 Lekker gekookt!
12 sep 2022 om 12:14 Bezorging was prima. Pizza was warm maar niet lekker. Vlees leek zuur.
11 sep 2022 om 19:05 Het eten was heerlijk zoals altijd! Ook een lieve bezorger die het op tijd bracht.
9 sep 2022 om 17:14 Alles was weer goed verzorgd en gebracht door een vriendelijke bezorger.
7 sep 2022 om 20:56 Het eten was heerlijk en goed verzorgd en een vriendelijke bezorger
5 sep 2022 om 12:56 Ik ben nog steeds te vrede met mijn bestelling. En met de klant vriendelijke bezorger. OPMERKING Waarom reageer je anoniem, bang je naam te noemen, vertel ook, welke wijk je woont. Het kan verschillende oorzaken hebben, als men te laat komt.
3 sep 2022 om 23:52 De pizza was zo als gewoonlijk erg lekker. Alleen kijken of de korst minder hard wordt, dan kan men deze ook opeten. De bezorger was zo als altijd vriendelijk en beleefd, dat waardeer ik altijd zo
29 aug 2022 om 1:56 Waardeloos beter hun eten aan hun eigen land genoten serieus geven . Eigenaar goed eens eens naar denken wat ze aan doen zijn . Geld verdienen hoor niet zo
28 aug 2022 om 10:19 De pizzabakker heeft zich weer helemaal overtroffen qua smaak, vulling. Elke pizza is net weer iets anders versierd met de zelfde ingrediƫnten boven er op. De pizza Abdalqader Gh. Is een meesterstukje op zich zelf en koud smaakt hij nog steeds.
28 aug 2022 om 8:27 Eten was goed. Bezorging veel te laat