PIZZERIA STAR 3

Recentebeoordeling


3 sterren uit 879 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Star 3. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2024 om 4:00 Ik had besteld om 01:32 en mijn bestelling kwam pas om 03:30. Het eten was koud en platgedrukt door de drinken.
6 jul 2024 om 19:43 Weinig smaak aan en erg vettig frieten in zeer oud vet gebakken en ook erg slap
29 jun 2024 om 0:48 Calzone kip donder weinig vlees en vettig en weinig smaak. Broodje Gyros leek wel afgespoelde shoarma met een beetje gyros kruiden. en smaakte naar niks. zal niet meer hier bestellen.
18 jun 2024 om 23:26 Heerlijke vettige hap en bezorger was erg beleefd.
12 jun 2024 om 3:07 Eten had weinig smaak en kleine porties.
31 mei 2024 om 2:41 Frikandel speciaal was koud, frikandellen aangebrand en ook niet te eten.
28 mei 2024 om 9:02 2 uur en 3 kwartier wachten op eten vanaf hoensbtoek na heerlen niet normaal meer. En dan erbij wad het eten niet te eten gadverdamme ik zou iedereen deze echt niet aanbevelen. Dat zo n restaurant nog mag bestaan mn kind kookt nog beter Niet doen
26 mei 2024 om 22:05 Super eten en hele aardige bezorger
25 mei 2024 om 3:13 Ik vond het eten niet lekker heb er maar 2 happen van genomen en het eten was bedorven ik raad ook aan voor andere mensen geen frietje oorlog te bestellen hier
24 mei 2024 om 21:16 Jammer van de sauzen die je besteld en er dan andere geleverd worden.
17 mei 2024 om 23:33 We hebben niet lang erop hoeven wachten. En de pizza's waren lekker.
13 mei 2024 om 10:15 eten is optijd geleverd. echter was het eten koud.